Pakketvoordeel counseling


Start Pakket (325 euro)

In een serie van 6 consulten (t.w.v. 390 euro) brengen we samen in kaart waar je tegenaan loopt en gaan we aan de slag met concrete en praktische oplossingsrichtingen. Hierbij gebruiken we diverse methoden en technieken om te achterhalen wat jouw stressfactoren zijn en hoe je daar op een andere manier mee om kunt gaan. Je leert welke belemmerende overtuigingen, vaste patronen en andere (interne) factoren stress opleveren. Met deze inzichten maak je vervolgens een plan om in kleine stappen het evenwicht te herstellen. Je krijgt aan het einde van het begeleidingstraject jouw persoonlijke ©ToolBlik mee naar huis.

 

In kleine, haalbare stappen het evenwicht herstellen tussen ‘moeten’ en ‘kunnen’, zodat stress niet meer jouw dagelijkse leven beheerst en je in je eigen kracht komt te staan.

 

Balans Pakket (600 euro*)

Het Balans Pakket bestaat uit 12 consulten (t.w.v. 780 euro). Vanuit het Start Pakket gaan we verder: we gaan op zoek naar jouw balans voor de langere termijn. Waar wordt je blij van? Waar ben je goed in? Hoe kun je je vitaliteit vergroten? Wat zijn jouw belangrijkste levenswaarden? Dit zijn vragen die in het Balans Pakket aan bod komen en beantwoord worden. Je krijgt aan het einde van het begeleidingstraject jouw persoonlijke ©ToolBlik mee naar huis.

 

Plus Pakket (1.000 euro*)

Het Plus Pakket bestaat uit 20 consulten (t.w.v. 1.300 euro). Het Plus Pakket is een intensief begeleidingstraject waarin je in een half jaar tijd de stappen van het Start Pakket en het Balans Pakket doorloopt. De frequentie ligt wat hoger dan in de andere twee trajecten. Daarnaast gaan we in het Plus Pakket wat dieper in op het leren luisteren naar je lichaam en het horen van de signalen die je lichaam afgeeft. Door het trainen van je aandacht (mindfulness) en met behulp van lichaamsgerichte oefeningen (yoga) zul je leren om minder snel over je eigen grenzen heen te gaan. Je krijgt aan het einde van het begeleidingstraject jouw persoonlijke ©ToolBlik mee naar huis.

 

Voor alle pakketten geldt:

  • We bepalen samen de frequentie van het begeleidingstraject. In het begin zullen de afspraken wat dichter op elkaar liggen en later in het traject zal er wellicht meer tijd zitten tussen de sessies.
  • Heb je na het gekozen pakket behoefte aan een vervolg, dan kun je het pakket uitbreiden met losse sessies à 60 euro per afspraak (i.p.v. het normale tarief van 65 euro) óf je kunt (opnieuw) een voordeelpakket naar keuze aanschaffen. Bij overstap naar een uitgebreider pakket wordt alleen de meerprijs berekend.
  • Bij het vroegtijdig afbreken van een traject wordt met terugwerkende kracht een prijs van 65 euro per sessie berekend.
  • Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

 

* Betaling in termijnen is mogelijk.

 

 

Mail je vragen of opmerkingen naar: contact@blikopstress.nl. Of vul het formulier op de contactpagina in.